Skip to content Skip to footer
0 items - € 0,00 0
0 items - € 0,00 0

Contact

Inceman Productions

Kamer van Koophandel: 85091219 BTW-nummer: NL004050603B59IBAN: NL32INGB0749223952BIC: INGBNL2A
info@incemanproductions.nlwww.incemanproductions.nl
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
FAQ

Veelgestelde vragen

We produceren verschillende soorten video’s, waaronder bedrijfs- en productvideo’s, promotievideo’s, filmvideo’s, evenementenvideo’s en nog veel meer.

Het proces begint met het bespreken van het project en het maken van een plan. Vervolgens werken we samen aan het script en het idee, plannen we de opnames en zorgen we voor de postproductie.

De prijs van een video wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de complexiteit van de video, het gebruik van apparatuur, de locatie van de opname en het postproductieproces. We bieden een persoonlijke offerte voor elk project.

De doorlooptijd hangt af van de complexiteit van de video. Gemiddeld duurt het 3 dagen tot 2 weken om de video te produceren, afhankelijk van de video.

We gebruiken een Panasonic Lumix S5 als onze hoofdcamera voor videoproductie, in combinatie met de DJI Ronin RS2 Pro Combo gimbal voor stabilisatie. Voor opnames vanuit de lucht gebruiken we de DJI Mavic Air 2s drone. Met deze apparatuur kunnen we opnamen van hoge kwaliteit maken in 4K-resolutie.

× WhatsApp